Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısıyla tartışmak

Rüyada nişanlısıyla tartışmak

Rüyada nişanlısıyla tartışmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlısıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada nişanlısıyla tartışmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Rüyada nişanlınla tartışmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada öğretmeniyle tartışmak mal ve mülk sahibi olmaya, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasıyla tartışmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen birisiyle tartışmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla tartışmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada tartışmak kavga etmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada müdürle tartışmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments