Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla kavga etmek tartışmak

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, şifa göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak büyük özgüven kazanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga etmek tartışmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tartışmak kavga etmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada biriyle kavga etmek tartışmak huzurunu kaybedeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, kısmetlerin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kavga tartışmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, düşünmeden hareket edeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayla tartışmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla tartışmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayla tartışmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments