Rüyada tanıdığı biriyle tartışmak

Rüyada tanıdığı biriyle tartışmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, güzel işlere imza atacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada tanıdığı biriyle tartışmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla tartışmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalettir.

Rüyada telefonla tartışmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalettir.

Rüyada küs biriyle tartışmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş annesiyle tartışmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla tartışmak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top