Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin sesini duymak

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak engel tanımayan biri olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık ses duymak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat sesi duymak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada zılgıt sesi duymak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş dedemin sesini duymak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün sesini duymak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments