Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak işindeki bereketin de çoğalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık ses duymak yaşanan bütün sorunların biteceğine, durgun giden işlerin açılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hocanın sesini duymak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kumru sesi duymak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sesini duymak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada ölmüş annenin sesini duymak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments