Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık ev görmek

Rüyada tanıdık ev görmek

Rüyada tanıdık ev görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık ev gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinden evlenme teklifi almak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birini evlenirken görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkekle evleneceğini görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir ev görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments