Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını yaşlı görmek

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, güvensizlik duymaya, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını yaşlı gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek düzeninin bozulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Rüyada tanıdık yaşlı erkek görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, darlık içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı tanıdık görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments