Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı kadın görmek

Rüyada tanıdığı kadın görmek

Rüyada tanıdığı kadın görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı kadın gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bi kadın görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, güçten düşeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık kadından para almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık güzel kadın görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments