Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadına sarılmak

Rüyada tanıdık kadına sarılmak

Rüyada tanıdık kadına sarılmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birine sarılmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rahat nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeğe sarılmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada tanıdıkla sarılmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığa sarılmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı biriyle sarılmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak harcama gücünün artacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bunalıma gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments