Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle tokalaşmak

Rüyada tanıdık biriyle tokalaşmak

Rüyada tanıdık biriyle tokalaşmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Rüyada tanıdık biriyle tokalaşmak zarara gireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle tokalaşmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkle tokalaşmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, umduğunu bulamayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla tokalaşmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla tokalaşmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın erkekle tokalaşmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, konforunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada müdürle tokalaşmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments