Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla tokalaşmak

Rüyada düşmanla tokalaşmak

Rüyada düşmanla tokalaşmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada düşmanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Rüyada düşmanla tokalaşmak ağız tadından olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle tokalaşmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada patronla tokalaşmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir kızla tokalaşmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayra ve esenliğe işaret eder.

Rüyada herkesle tokalaşmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments