Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, işinden geri kalacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle tokalaşmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada erkeklerle tokalaşmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle tokalaşmak işe başlanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada herkesle tokalaşmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada maymunla tokalaşmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada valiyle tokalaşmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle tokalaşmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments