Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkle tokalaşmak

Rüyada atatürkle tokalaşmak

Rüyada atatürkle tokalaşmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, riske atılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürkle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Rüyada atatürkle tokalaşmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, özlemelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada herkesle tokalaşmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada ölüyle tokalaşmak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle tokalaşmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayanla tokalaşmak kötü günler yaşanacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, galibiyetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada kalabalıkla tokalaşmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments