Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla tokalaşmak

Rüyada bir kadınla tokalaşmak

Rüyada bir kadınla tokalaşmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir kadınla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada bir kadınla tokalaşmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada kadınla tokalaşmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle tokalaşmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada başbakanla konuşmak tokalaşmak canının derdine düşeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle tokalaşmak amaçlarına nail olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada ölen biriyle tokalaşmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakanla tokalaşmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Rüyada atatürkle tokalaşmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments