Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zılgıt sesi duymak

Rüyada zılgıt sesi duymak

Rüyada zılgıt sesi duymak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada zılgıt sesi duymak gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada zılgıt sesi duymak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zılgıt atmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Rüyada düğünde zılgıt çalmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, iş için gurbete gidileceğine işarettir.

Rüyada zılgıt çekmek görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada zılgıt çektiğini görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada zılgıt çekmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada zılgıt çaldığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments