Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını görmek

Rüyada tanıdığını görmek

Rüyada tanıdığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, duymadığı sözleri duyacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Rüyada tanıdık isim görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadın görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerinden arınacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir ölüyü görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık genç erkek görmek mutsuz ve hasta olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle birlikte olmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada tanıdığın herkesi görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüm tanıdıkları görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments