Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın kıçını görmek

Rüyada kocanın kıçını görmek

Rüyada kocanın kıçını görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, inancının zayıflayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocanın kıçını gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kocanın kıçını görmek ihanete uğrayacağına, makbul olan mallar edineceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kocasının kıçını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada kıçına kına yakmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kıçını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kıçını açık görmek ona kol kanat gereceğine, muradına eremeyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçından vurulmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçını görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kıçını görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments