Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kıçını temizlemek

Rüyada kendi kıçını temizlemek

Rüyada kendi kıçını temizlemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kıçını temizlemek gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Rüyada kendi kıçını temizlemek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kıçını temizlemek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek her zaman kötülük için çalışacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kıçını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, şansının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kıçı görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalettir.

Rüyada birinin kıçını görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments