Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin dövüldüğünü görmek

Rüyada tanıdık birinin dövüldüğünü görmek

Rüyada tanıdık birinin dövüldüğünü görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet eder.

Rüyada eski tanıdığını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını dövmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, zorlukların artacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini ağlarken görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem itibar edineceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığın ağladığını görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments