Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bi tanıdığının ağladığını görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığın ağladığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birinin ağladığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, yokluğun biteceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığının ağladığını görmek yatırımların heba olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin ağladığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin ağladığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının ölümünü görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments