Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, her zaman haklının yanında olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek yaşam standartlarının artacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık yaşlı erkek görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments