Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını delirmiş görmek

Rüyada tanıdığını delirmiş görmek

Rüyada tanıdığını delirmiş görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılan adımların zarar getireceğine, herkesin rahat edeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığını delirmiş gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada tanıdığını deli görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını delirmiş görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık deli görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini delirmiş görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini delirmiş görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Rüyada annemi delirmiş görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada deli erkek görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada karnının delindiğini görmek çok büyük zararlar edileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments