Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın bir erkek görmek

Rüyada tanıdığın bir erkek görmek

Rüyada tanıdığın bir erkek görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, masraflarının azalacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığın bir erkek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, dertlerin artacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle sevgili olmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evli olduğunu görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada tanıdık erkek birini görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle birlikte olmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık iki erkek görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkek görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments