Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini aramak

Rüyada tanıdık birini aramak

Rüyada tanıdık birini aramak kazancın yar yarıya düşeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini aramak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birini aramak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne aramak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, hakkını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğini aramak epey bir zarara uğrayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşır aramak en yukarılara çıkacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yer aramak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kiralık ev aramak geçim derdi çekmeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek gereken sabrı göstereceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments