Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek

Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek

Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok farklı bir kişi olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulur.

Rüyada ay ve güneşi bir arada gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Rüyada güneş ve ayuı bir arada görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada ay ve güneşi yanyana görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay güneş tutulması görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada ay ve güneşi birlikte görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalettir.

Rüyada ay yıldız güneş görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, makamının yükseleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Rüyada güneş ay yıldız görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments