Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne aramak

Rüyada iğne aramak

Rüyada iğne aramak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, geri planda kalacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğne aramak gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iğne aramak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç iğne görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arı iğnesi çıkarmak onlar sayesinde moral bulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada şırınga iğnesi görmek problemleri teker teker çözeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden iğne çıkarmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işarettir.

Rüyada hastanede iğne olduğunu görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ip iğne görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada göze iğne batırmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments