Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğini aramak

Rüyada köpeğini aramak

Rüyada köpeğini aramak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada köpeğini aramak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada kedi ve köpeği bir arada görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğini aramak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpek aramak çekilen acıların unutulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini telefonla aramak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda hazine aramak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, namaz kılacağına alamet eder.

Rüyada anneni aramak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hem itibar edineceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzüğü aramak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, zor zamanlar yaşanacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments