Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba oğul görmek

Rüyada baba oğul görmek

Rüyada baba oğul görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Rüyada baba oğul gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada baba oğul görmek kişinin her işi severek yapacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, her şeyin yenileceğine delalet eder.

Rüyada baba oğul kavgası görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına yorulur.

Rüyada baba ve oğul görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada oğul görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi oğullarını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek oğul görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğullarını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kendisine uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada arı oğulu yakalamak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments