Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğul görmek

Rüyada oğul görmek

Rüyada oğul görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet eder.

Rüyada oğul gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Rüyada oğul veren arı görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada baba oğul kavgası görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üvey oğul görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba oğul görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada oğul dövmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arı oğul görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca oğullarını görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yaşam refahının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğul otu görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments