Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba oğul kavgası görmek

Rüyada baba oğul kavgası görmek

Rüyada baba oğul kavgası görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, refahının ve varlığının artacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba oğul kavgası gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada baba oğul kavgası görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba ve oğul görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada baba oğul görmek sayılacağına, karlı işler alacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğul doğurmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Rüyada bal arısının oğul çıkardığını görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hasretliğin biteceğine yorulur.

Rüyada arıların oğul verdiğini görmek kazancın katlanacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada arı oğulu görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada anne oğul görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments