Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi oğullarını görmek

Rüyada kendi oğullarını görmek

Rüyada kendi oğullarını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rütbesinin yükseleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Rüyada kendi oğullarını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada bal arısının oğul çıkardığını görmek verimliliğinin de artacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalettir.

Rüyada oğul dövmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada üvey oğul görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada oğul görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğul arı görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada oğul sahibi olmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Rüyada oğul veren arı görmek mal kayıpları da yaşayacağına, kötü günlerinin biteceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada arı oğulu yakalamak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dargınların barışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments