Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğullarını görmek

Rüyada oğullarını görmek

Rüyada oğullarını görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Rüyada oğullarını gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada arı oğul görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Rüyada oğul görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada erkek oğul görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Rüyada baba ve oğul görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işarettir.

Rüyada oğul doğurmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne oğul görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi oğullarını görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada arı oğulu yakalamak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kötülüklerden uzak olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments