Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve oğul görmek

Rüyada baba ve oğul görmek

Rüyada baba ve oğul görmek elindekileri de alıp götüreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, rahata ereceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada baba ve oğul gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada baba ve oğul görmek çok güzel günler görüleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet eder.

Rüyada baba oğul kavgası görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada baba oğul görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada amca oğullarını görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada oğulları olduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet eder.

Rüyada anne oğul görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada oğul arı görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, planlı ve programlı davranacağına delalettir.

Rüyada arı oğulu yakalamak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments