Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba mezarını görmek

Rüyada baba mezarını görmek

Rüyada baba mezarını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada baba mezarını gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada babanın mezarında dua etmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, iyi bir kariyer edineceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada ölen babayı mezarda görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı mezara gömmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kızına daima sahip çıkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada babasının mezarını açmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada baba mezarını görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments