Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir insan görmek

Rüyada tanıdık bir insan görmek

Rüyada tanıdık bir insan görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir insan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı insanları görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir insan görmek kırgınlıkların biteceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı insanı görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Rüyada tanıdık insan görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin dövüldüğünü görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını hapiste görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments