Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı insanı görmek

Rüyada tanıdığı insanı görmek

Rüyada tanıdığı insanı görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hüsrana uğrayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı insanı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada tanıdığı insanı görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada tanıdığı insanları görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir insan görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tanıdık insan görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık mezar görmek iş hayatında terfi alınacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada tanıdık genç görmek para yatıracağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments