Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık insan görmek

Rüyada tanıdık insan görmek

Rüyada tanıdık insan görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık insan gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Rüyada tanıdık bir insan görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık insan görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı insanı görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı insanları görmek insanlarla bir araya geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini ölmüş görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, huzurlu bir insan olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini felçli görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments