Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını hapiste görmek

Rüyada tanıdığını hapiste görmek

Rüyada tanıdığını hapiste görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığını hapiste gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Rüyada tanıdık birini hapiste görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığın birini hapiste görmek sorunların günden güne artacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada tanıdığını hapiste görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını hapiste görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi hapiste görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada hapise düşmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapiste olan birini görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Rüyada müebbet hapis cezası almak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments