Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek daha sonra işlerin açılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, elindekileri de kaptıracağına, kısmetinin artacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir arkadaş gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek iç açıcı sözlere, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya delalet eder.

Rüyada tanıdık bir arkadaşı görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, maddi gücünün artacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments