Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çocuklarının fazla olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın arkadaşını gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada tanıdık bir arkadaşı görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek yoğun stres altında kalacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek yani babasına benzeyeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kazancının helal para olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, güzel günler görüleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, zor bir işe girileceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments