Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık arkadaş görmek

Rüyada tanıdık arkadaş görmek

Rüyada tanıdık arkadaş görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, dertlerinin günden güne artacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık arkadaş gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına inanılır.

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, borcunu ödeyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir arkadaşı görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, güzel bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, de rahatının yerine geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, işlerinin iyi gideceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments