Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık arkadaşı görmek

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmetli bir işe atılmaya, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşı gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Rüyada tanıdık bir arkadaşı görmek borçlarının biteceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, mali olarak küçüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments