Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık arkadaşları görmek

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık arkadaşları gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir arkadaşı görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek geçim derdine düşmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments