Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak

Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak

Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada tanıdık erkekle sevgili olmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle sevgili olmak rütbesinin yükseleceğine, eve kapanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıkla sevgili olmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini sevgili olarak görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, kalabalıktan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı biriyle sevgili olduğunu görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın biriyle sevgili olduğunu görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birisiyle sevgili olmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments