Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, müşterilerinin çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın kanser olduğunu görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin kanser olduğunu görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments