Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin kanser olduğunu görmek

Rüyada kendinin kanser olduğunu görmek

Rüyada kendinin kanser olduğunu görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada kendinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Rüyada eşini kanser olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, vefakar bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada kanser hastası görmek insanlardan uzaklaşılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, yeni bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada kızının kanser olduğunu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Rüyada lenf kanseri olmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kanserli görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments