Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, nasibin bollaşacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının ev aldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, geleceğine bakacağına inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle aldatılmak canını sıkılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini evlenirken görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, rahata ve huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık ev görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, acılarını dindireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir ev görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, çıkmaza gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments