Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle aldatılmak

Rüyada tanıdık biriyle aldatılmak

Rüyada tanıdık biriyle aldatılmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle aldatılmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler ortaya çıkabilir veya yeni haberlere göre bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yeniden planlayarak veya gerekli değişiklikleri yaparak daha iyi bir konuma gelebilirsiniz.

Rüyada tanıdık biriyle aldatılmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kavgaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birisiyle nişanlanmak güllük gülistanlık olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birini felçli görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık öğretmen görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bebek emzirmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments