Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek şansının ve bahtının açılacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Rüyada tanıdık birinden evlenme teklifi almak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkekle evleneceğini görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, hayatın kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir ev görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek zor günlerin uzaklaşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, maneviyatının çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments