Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını evlenirken görmek

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek şansının kötüye gideceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını evlenirken gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada tanıdığının ev aldığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, güzel haberlerin alınacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir ev görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birini evlenirken görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle evleneceğini görmek çok başarılı işlere girileceğine, kafasını toparlayamayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments